memo hamad •-«[ مزيكاوى فضى ]»-•
عدد المشاركات : 679 العمر : 34 تاريخ الميلاد : 15/04/1990 تاريخ التسجيل : 15/12/2008 نقاط : 5842 المزاج : اوسمة العضو :
| موضوع: اخر حاجه الثلاثاء مارس 10, 2009 12:30 pm | |
| كوسه بالبشاميل واللحمه المفرومه اكله جميله جدا سهله وخفيفه المقادير:2/1ك كوسه- -2/1ك لحمه مفرومه متعصجه- -بشاميل (3بيضات -4ملاعق دقيق- 2ملعقة سمن- ملح وكمون) الطريقه: اولا نقع الكوسه الى شرائح سميكه نوعا ما ثم بعد زلك نضعها على النار فى قليل من الزيت ونقلبها حتى نجد ان الكوسه بدات تدبل ثم نرفعها من على النار ونضع عليها اللحمه المفرومه ونقلبها مع بعض وبعد ذلك نضع فوقها البشاميل ونضعها فى الفرن وهو سخن على درجة حراره متوسطه حوالى نصف ساعه حتى يحمر البشاميل طريقة البشاميل: : نضع 2 ملعقه سمنه على النار حتى تقدح بعد ذلك نضع فيها الدقيق ونقوم بتقليبه حتى يحمر بعد ذلك نهدى النار ونضع 2/1كيلواللبن ونقلب سريعا حتى يشكل او يصبح سميك وبعد مايبرد نضع البيض ونقلبه جيدا ثم نضع الملح والكمون
| |
|
lemoOoO ܓܨالإدارة العـــامةܓܨ
عدد المشاركات : 1247 العمر : 29 تاريخ الميلاد : 08/07/1994 تاريخ التسجيل : 10/02/2009 العمل/الترفيه : طالبة نقاط : 6659 الجنسية : المزاج : اوسمة العضو :
| موضوع: رد: اخر حاجه الثلاثاء مارس 10, 2009 4:50 pm | |
| ميرسي يا ميمو ع الاكله جامده ديه اول مره تقول حاجه حلوة تقبل مرورى | |
|
memo hamad •-«[ مزيكاوى فضى ]»-•
عدد المشاركات : 679 العمر : 34 تاريخ الميلاد : 15/04/1990 تاريخ التسجيل : 15/12/2008 نقاط : 5842 المزاج : اوسمة العضو :
| موضوع: رد: اخر حاجه الثلاثاء مارس 10, 2009 11:29 pm | |
| | |
|
hero x •-«[ مزيكاوى ماسى ]»-•
عدد المشاركات : 960 الموقع : F.C العمر : 34 تاريخ الميلاد : 03/06/1989 تاريخ التسجيل : 13/12/2008 العمل/الترفيه : متدرب محترف في شركةestezaالالمانيه نقاط : 6061 الجنسية : المهنة : المزاج : اوسمة العضو :
| موضوع: رد: اخر حاجه الجمعة مارس 13, 2009 12:01 pm | |
| ااه والله كوسه موش اندومي وكده مشكووووووووووور يا مان | |
|
دوللـــــــــــــــــي •-«[ مزيكاوى مجتهد ]»-•
عدد المشاركات : 387 العمر : 33 تاريخ الميلاد : 19/10/1990 تاريخ التسجيل : 15/03/2009 العمل/الترفيه : النت نقاط : 5982 الجنسية : المهنة : المزاج : اوسمة العضو :
| موضوع: رد: اخر حاجه الثلاثاء مارس 24, 2009 3:54 pm | |
| | |
|